Масова сексуализация

22 Юни

Това, че децата искат да се правят на големи, че момиченцата се опитват да се намацотят с гримове и да се покатерят на токчета ми е ясно, не го приемам и не бих разрешила, но и аз съм била на 10.

Фактът, че идиотската мода на Барби, Уинкс и всякакви други кляфки залива детските магазини и завладява детското съзнание, за да се учат хлапетата да бъдат добри консуматорки от малки е съвсем в унисон с реалността на големите.

Да видя дете на 5 години на пластмасови токчета, а на 6 с ярко червен лак на ноктите все още ми действа болезнено, но не е съвсем брутално.

Но вида на 10 годишно момиченце с пракшки на плажа вече ми идва в повече. И после защо на 12 хлапетата постват голи снимки в интернет и започват да правят секс още преди гимназията. За това и още много други неприемливи неща са виновни родителите.

Масовата сексуализация на която са подложени (донякъде насила) днешните деца може да бъде овладяна, но както и всичко останало – и това е въпрос на желание, най-вече от страна на родителите!

Advertisements

Един коментар to “Масова сексуализация”

  1. Ilian Vladov юни 22, 2011 at 11:05 pm #

    А това не е ли мултинационален фюжън от елементаризъм, чалга и консуматорство? Мисля, че дори и сексът, дори най-платения (леле-а-а) става по-кофти и по-розов. Сещам се, че при снимането на порно има осветление, което прави най-сочни най-сенчестите места. С подобни хватки правят най или поне по-желани супер невъзможни за възпримане от зрящия полуобразован естет обекти на съвременното желание. Същото се отнася и за музиката, ама за това не ми се почва. Да живее пластичното бъдеще. Благодаря Ви доктор Е*чев, ама не ми се бачка права.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: