Как се раждат легендите

22 апр.

Твърде често с Александър се отпускаме – говорим и се шегуваме пред детето без да си даваме сметка за 30-тината години разлика между нас и нея. Последният пример е от вчера и много се смях, защото е истинско доказателство за две неща – че легендите се раждат от препредаване и за това, че децата са безкрайно искрени и първосигнални за нещата, които ги впечатляват.

Предистория: често с Александър си „подаряваме“ разни хора, обикновено от рекламните билборди с кофти качество и съмнителна естетическа стойност. Така последно се сдобих с популярен роден певец.

Действието се развиваше в колата, пред детето, а то милото явно много се е впечатлило, защото е разказало в училище как баща й казал на майка й, че й „подарява да се жени“ за същия този изпълнител. Съответно другите деца – също силно впечатлени са разказали на родителите си как майката на Ади ще се омъжва за популярния роден певец.

Ето така, драги мои се раждат легендите. Които понякога разбираме на стените си във Facebook, друг път изобщо не uznavame, но това не означава, че те не съществуват.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: