Как се раждат легендите

22 Апр

Твърде често с Александър се отпускаме – говорим и се шегуваме пред детето без да си даваме сметка за 30-тината години разлика между нас и нея. Последният пример е от вчера и много се смях, защото е истинско доказателство за две неща – че легендите се раждат от препредаване и за това, че децата са безкрайно искрени и първосигнални за нещата, които ги впечатляват.

Предистория: често с Александър си „подаряваме“ разни хора, обикновено от рекламните билборди с кофти качество и съмнителна естетическа стойност. Така последно се сдобих с популярен роден певец.

Действието се развиваше в колата, пред детето, а то милото явно много се е впечатлило, защото е разказало в училище как баща й казал на майка й, че й „подарява да се жени“ за същия този изпълнител. Съответно другите деца – също силно впечатлени са разказали на родителите си как майката на Ади ще се омъжва за популярния роден певец.

Ето така, драги мои се раждат легендите. Които понякога разбираме на стените си във Facebook, друг път изобщо не uznavame, но това не означава, че те не съществуват.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: