Бейби Авон

8 авг.

Ако някой иска да спори с Адриана как се произнася Baby Avon – да заповяда! Според нея е Бейби Авон. Точка. И да не я обърквам, какъв е този Ейвън, няма такова нещо! Пише си ясно – Авон. Защо Baby обаче не е баби или още по-добре бабу – е друга тема.

Преди известно време хлапето се сдоби с 4 продукта от новата линия на Avon предназначена за бебета. След серия писъци, подскоци и разлят шампоан на килима ги подредихме прилежно в един шкаф и започваме да ги включваме поетапно, като до сега сме използвали омекотяващото мляко и душ-гела. Ади е доволна, поради две прости причини – първо флаконите не са много големи и може сама да ги отваря/затваря и да си взима колкото количество й е нужно и второ миризмата им е лека и нежна – важен фактор за дете, което не харесва силно ароматизирани продукти.

Плюсовете от моята гледна точка – миризмата наистина не е натрапчива, на мен ми миришат на бебешки сапуни и талк/пудра. Душ-гела се отмива лесно, без да прави много пяна и не изсушава кожата. Млякото се разнася лесно, попива бързо и не лепне по кожата. Не видях в описанието на съставките да има Парабени, другите съставки не мога да коментирам.

Допълнителен бонус (който всъщност не е за подценяване): на опаковките е нарисувано малко сладко бебче, флаконите са бели, надписите са с нежни цветове. На фона на всичко останало, което е минало през домът и по-специално банята ни (може би с изключение само на продуктите на Chicco) и предвид ужасните шарени флакони с абсурдни детски герои – тип панаира на лудите, тези са идеални!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: